Вижте как гласуваха основните претенденти за кметския стол в Пловдив!

Зико: Гласувах с Пловдив в сърцето

„Днес гласувах с Пловдив в сърцето“. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров, който упражни своя вот в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в раон „Западен“.  Той пристигна в своята секция с дъщеря си Рая, която му помогна да гласува.

Славчо Атанасов: Гласувах за управление с човешко лице

„С чудесна нагласа съм и с вяра в това, че ще върнем най-после човешкото лице в управлението на Пловдив. Знаете, аз винаги съм бил за управление с човешко лице и грижа за хората“. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов, издигнат от патриотичната коалиция НФСБ и ВМРО след като упражни, заедно със съпругата си Елена, правото си на глас в НУ „Климент Охридски“ в район „Южен“.

„Гласувах с нагласата, че най-после ще сложим край на едни порочен модел, управлявал осем години град Пловдив и нанесъл сериозни поражения на града. И най-вече върху вярата на хората в институциите. След тези избори това задължително трябва да се поправи. Защото няма нищо по-страшно от това гражданите на един град и една държава да загубят вяра в институциите. За това гласувах, да има много сериозна промяна в Пловдив. Пловдив е емблематичен град и от тук ако тръгнат нещата, ще се отразят в цяла България“, каза още Славчо Атанасов.

1 2

Подобни статии

Top