С подкрепа за номер 71 в интегралната бюлетина Асеновград ще даде заявка за радикална промяна в системата

„Последователност, прозрачност, отговорност и контрол”- това са четирите основни принципа, 

които ще следват при управлението на Асеновград от местна коалиция „Воля(ПП АБВ)”. Днес екипът избра не с концерти и грандиозни партита,а чрез лични обръщения, които отправи към избирателите, да закрие предизборната си кампания.

Гласувайте за новите хора, призова Павлина Ванова, водач на листата за общински съветници от МК „Воля (АБВ)”

 

„Основният ангажимент, който поемаме към Асеновград и неговите жители е прозрачност в управлението“, даде категорична заявка инж. Христо Бозов, кандидат за кмет на община Асеновград, издигнат от местна коалиция „Воля (АБВ)“.

От МК „Воля (АБВ)“  се ангажират да извършат  пълна ревизия в сферата на предучилищното образование, контрол върху дейсността на фирмите, доставящи храна в учебните заведения в общината, безплатен спорт за учениците, чрез достъп до програмите на Министерството на младежта и спорта, осигуряване на условия за спортуване на всички, заети в образованието.

Акцент в предизборната програма е още създаване на сензорна стая за деца с аутизъм и дифузни нарушения в развитието, екипът ще работи за разработване на  проект за изграждане на архитектурна среда за хора с увреждания, за благоустрояване на междублоковите пространства чрез специализирани площадки, за отпускане на средства за назначаване на специалисти в училищата.  Реновиране на двете спортни зали в града е също част от програмата, която ще следват от Местна коалиция „Воля (АБВ)“ в следващите четири години. 

Затова „Проверете, преценете и гласувайте”,  отправи послание Димчо Темелков, втори в листата за общински съветници от местна коалиция „Воля (АБВ)“.

С ясна и категорична подкрепа към екипа от местна коалиция „Воля (АБВ)“ в Асеновград пристигна и лидерът на ПП АБВ Румен Петков. След 27 октомври Асеновград трябва да има друго самочувствие и енергия. Промяната идва с номер 71″.

Листата на местна коалиция „Воля (АБВ)“ е листа от авторитети, уважавани в града и в партийните си структури. Тези хора няма как да не получат  подкрепата и респекта от собствените си лидери. „В БСП такава не се усеща. Защото БСП в Асеновград не вярва на кмета си“, категоричен е Румен Петков, председател на ПП АБВ.

На 27 октомври, с избора  на номер 71 в интегралната бюлетина Асеновград ще даде заявка за радикална промяна в системата,  заявка за нова форма на управление. Изборът на листата на местна коалиция „Воля( АБВ)“ ще  върне доверието на хората, защото общината принадлежи на асеновградчани и всеки жител на града трябва да бъде със самочувствието, че е работодател на кмета, заключиха от МК „Воля (АБВ)“.

 

 

 

 

Подобни статии

Top