С шествие и награди откриват Велосезон 2019 в „Тракия“

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров ще поведе колоната

С шествие и томбола с много награди ще бъде открит Велосезон 2019 в район „Тракия“. Това ще стане утре – 13 април 2019 година, събота, информира кметът на „Тракия“ Костадин Димитров. Организаторите очакват участниците пред районното кметство в 10 часа. Всички колоездачи ще получат номер, който може да се окаже печеливш и да им донесе награда от томболата.

В 10:30 часа кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров ще поведе колоната от велосипедисти на традиционния 3-километров маршрут по велоалеите от кметството до парк „Лаута“, където Ви очакват:

  • анимация за децата
  • весели игри с велосипеди, тротинетки и ролери
  • отборни високоскоростни състезания с велосипеди на възраст над 14 години

Над 100 награди ще бъдат раздадени в томболата, сред които 10 велосипеда, един велоергометър, 100 ранички.

Заповядайте и тази година заедно да превърнем откриването на велосезона в „Тракия“ в празник, призова кметът на района Костадин Димитров.

Маршрут:

Колоната от велосипедисти ще стартира от сградата на кметството и ще пресече булевард „Освобождение“, за да продължи на изток по изградената велоалеята, намираща се на тротоара от северната страна на булеварда. Колоната от велосипедисти ще се движи по изградената велоалея, като ще премине през следните кръстовища:

• кръстовището на бул. „Освобождение” с улица „Минка Ботевска”;
• кръстовището на бул. „Освобождение” с ул. „Княз Борис І“;
• кръстовището на бул. „Освобождение” с ул. Съединение;
• входно-изходните артерии на бензиностанция „Газпром“ на бул. „Освобождение“ и бул. „Санкт Петербург“

След този маршрут колоната от велосипедисти ще продължи по велоалеята, намираща се на южния тротоар на бул. „Санкт Петербург“, от където ще влезе в парк „Лаута“.

Финал: барбекютата в парк „Лаута”

Подобни статии

Top