С тези 3 зодии никога няма да ви е скучно!

Вероятно всеки от нас има поне един забавен приятел, който спокойно може да бъде комик. В компанията на тези хора е изключително забавно, защото те винаги разказват истории, които да ви разсмеят така, че да ви заболи стомахът.

Чудесно е да имате приятели, които могат да видят забавното във всичко. Ако се чувствате потиснати, разговорът с тях може да оправи деня ви.

Кои са зодиите, на които хуморът е в кръвта им?

Близнаци

Близнаците имат остроумна шега за всяка ситуация. Те са толкова сладкодумни, умни и забавни, че приятелите ги виждат като Шекспир на шегите.

Когато чуят някоя история, представителите на тази зодия едва ли ще пропуснат да направят няколко забавни коментара. Те лесно виждат хумор там, където за останалите той остава невидим, пише tialoto.bg

Рак

Представителите на тази зодия могат да намерят забавната страна почти във всяка ситуация. Те ще посочат нещата, които ги разсмиват и ще разсмеят и вас. Раците отбелязват малките неща, които предизвикват смях, погледнати под определен ъгъл.

Компанията им винаги е много забавна, а хуморът –право в десетката.

Скорпион

Скорпионите са много саркастични. Не изглеждат така, сякаш се опитват да бъдат забавни, но всъщност са. Те не се притесняват да изтъкнат, когато ситуацията е странна или необичайна.

Саркастичните им забележки са страхотни. Дори когато ситуацията е сериозна, те знаят как да разведрят настроението и правят забавни забележки за всичко. Някои може да сметнат, че коментарите им са малко груби, но те всъщност просто се шегуват

Подобни статии

Top