С трима заместници започва мандата новият кмет на Асеновград (СНИМКИ и ВИДЕО)

Преизбраха за втори мандат досегашния председател на Общинския съвет

Новоизбраният Общински съвет на Асеновград преизбра за втори мандат Добромир Георгиев от БДС „Радикали“ за свой председател на днешното си първо заседание. Георгиев спечели доверието на 24-ма свои колеги от общо 32 действителни бюлетини и една празна. Гласовете против са само 8.

От трибуната на Общинския съвет Георгиев заяви, че ще оправдае доверието, което му е гласувано, ще работи за прозрачно управление в местния парламент и ще бъде отворен за всеки проблем в общината.

Кметовете и съветниците се заклеха да служат на асеновградчани

Първото, учредително заседание на Общински съвет Асеновград започна с тържествена клетва на кмета на общината д-р Христо Грудев, кметовете на населени места и 33-та общински съветници. Зам.-областният управител Евелина Апостолова ръководеше клетвата.

 

1 2 3

Подобни статии

Един коментар

  1. силва написа:

    Ха честито на новия асеновградски кмет! Дано покаже повече разум и не допусне смешните женички – директорки на училища, назначени благодарение на него да заемат по-висши позиции и да го направят за посмешище пред целия град. А най-добре е да ги прати на полагащото им се място и да престане да се излага с подкрепата на некадърни, некомпетентни, жадни за власт женички, включително и такива, против които се водят съдебни дела за насилие над деца. Дано да не тръгне да им се отплаща за извършени услуги.

Top