С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми

Ротаракторите ще посрещнат с цвете в ръка всеки, който желае да подкрепи каузата им

За първа година Ротаракт клуб Пловдив и Ротаракт клуб Пловдив-Филипопол организират кампанията „С цвета в ръка срещу репродуктивните проблеми “ в града под тепетата.

По случай Международния ден на жената проектът ще се осъществи на 7 -ми и 8 -ми март с подкрепата на Община Пловдив и Фондация „Искам Бебе“ с цел да се информират повече хора за репродуктивните проблеми и да се подпомогнат повече семейства да се докоснат до своята мечта.

Ротаракторите ще посрещнат с цвете в ръка всеки, който желае да подкрепи каузата им срещу минимално дарение от 5 лв.

Местата, на които може да ги откриете са две-пред фонтана на Община Пловдив и от южната страна на пешеходния мост в часовия диапазон от 9 до 18 часа и в двата дена.

Средствата ще бъдат събирани в специално запечатани за целта урни и ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне двойка, бореща се за своето щастие. Изборът ще бъде осъществен чрез жребий в присъствието на представители на организаторите.

По официални данни двойките с репродуктивни проблеми в България са над 145 000, така национална инициатива ще се проведе едновременно в 11 града в България и от общо 20 Ротаракт клуба.

Подобни статии

Top