С Виенски бал подкрепят децата на служители от Бригада „Специални сили“

Елитна мода и благотворителна акция на Виенския офицерски бал в Пловдив

Още по-изискан и впечатляващ  ще бъде тазгодишният Виенски-офицерски  бал в Пловдив. Той отново ще напомни за аристократичния и бохемски  дух на града, който в момента е Европейска столица на културата.

Елитното събитие е посветено на благотворителна кауза в подкрепа на децата на служители от Бригада „Специални сили“. Тя е един от организаторите на проявата заедно с Елитен спортен клуб „Морски сговор“ и танцов център „Ла Фамилия“.

За първи път ще има изложба ревю на бални облекла – офицерски парадни униформи, елегантни дамски рокли и мъжки бални костюми. Те са сътворени от международно известните дизайнери Стоян Радичев и Мариана Папаличева.

Това е едно напомняне за духа и стила на виенските балове, оставили отпечатък в културата на много държави, включително и България, коментира д-р Иван Соколов, президент на Елитен спортен клуб „Морски сговор“.

Едно от най-старите сдружения в Пловдив възобнови успешно традицията на баловете през 2016 г., а от миналата година  в тях участват и офицерите от Бригада „Специални сили“.

Събитието ще събере над 140 гости от елита на града. Дрескодът е дълги рокли за дамите и официални костюми или смокинги за господата.

Танците ще бъдат открити с валсове на Щраус, Шостакович и други композитори. В типичния за баловете стил са обстановката, а менюто е немного впечатляващо, защото се акцентира на благотворителната кауза.

Разбира се, вечерта ще мине в забавления и приятни разговори, които ще родят нови идеи за следващите ни благотворителни каузи, добави д-р Иван Соколов.

Четвъртото издание на Виенския офицерски бал в Пловдив ще се състои тази вечер.

Подобни статии

Top