Събираха останките на разчленен труп из Стара Загора

Има задържан за жестокото убийство. Полицията с извънреден брифинг

Жестоко убийство е извършено в Стара Загора. Сигналът за престъплението е подаден вчера от мъж, който е открил в найлонов чувал две отрязани ръце.

След започване на разследване е установено, че трупът е разчленен и изхвърлен на различни места, съобщава БНТ. Ръцете са открити в близост до блок 23 в кв. „Три чучура – Север“. На сепарираща инсталация са открити двата крака на трупа, а в хода на разследването е открит и торсът.

Към момента има един заподозрян и задържан. Той е на разпит в полицията. Засега от там отказват коментар по случая, очаква се да има брифинг, на който да се разкрие повече информация.

Според колегите от „Монитор“ трупът е на бездомник.

Мъжът се скарал със свой подпийнал ортак, който решил да го ликвидира. След това го нарязал на парчета и го разпръснал. В момента разследващите откриват различни части от тялото му, все още главата му не е намерена.

От полицията в града вече съобщиха, че директорът на ОДМВР ст. комисар Стоян Стоянов и окръжният прокурор Дичо Атанасов ще оповестят подробности по тежкото криминално престъпление на брифинг от 17 часа.

Подобни статии

Top