Съботен хороскоп – 12 август

Овните ще поработят, Козирозите ще рискуват

ОВЕН

Предстои ви да се потрудите доста днес. Благодарение на своите усилия може да постигнете много. Ако обмисляте нови проекти смело се захващайте за реализацията им. Разполагате с достатъчно енергия и ресурси, за да постигнете добри резултати. Бъдете открити към новите идеи, които вашият партньор може да предложи. Дори на пръв поглед да не сте очаровани от тях скоро ще бъдете завладяни от ентусиазъм и ще подкрепите любимия човек. Днес може внезапно да се влюбите, но въпреки ярките преживявания това няма да продължи дълго.

ТЕЛЕЦ 

Днес сте в състояние да се справите със задачи, изискващи твърда дисциплина, практичност и рационалност. Ще осъзнаете колко много сте научили и че винаги има какво ново да овладеете. Ако предпочетете да работите в уединение ще се наложи да покажете най-добрите си качества и много ще зависи от правилното планиране и разпределение на отговорностите. В личния ви живот цари известен хаос. Обмислете добре отношенията си с половинката, но не се втурвайте да решавате проблемите си веднага или да ги прекъсвате окончателно.

БЛИЗНАЦИ

Неизбежните задължения и рутината ви изнервят, но те ще ви помогнат да съхраните душевното си равновесие ако ви измъчват съмнения и колебания. Вечерта е подходяща за лични и официални срещи, участие във важни мероприятия. Интелектуалните и творческите занимания, търсенето на нови пътища ще ви позволи да използвате вдъхновението си, за да реализирате творческия си потенциал. Запознанства с важни хора и реклама на работата ви може да ви изкачи нагоре по стълбицата на успеха.

1 2 3 4

Подобни статии

Top