Събраха 30 000 лева за лечението на Наталия от Пловдив. Нужни са още 100 000 - DC news

Събраха 30 000 лева за лечението на Наталия от Пловдив. Нужни са още 100 000

Пловдивчанката се нуждае от спешна чернодробна трансплантация

30 000 лева бяха събрани само за седмица за лечението на пловдивчанката Наталия Сапунджиева. Това съобщи дъщеря й Ванина Сапунджиева.

Припомняме, че социалната служителка от Дирекция „Социално подпомагане“ в Община Пловдив се нуждае от спешна чернодробна трансплантация. Причината е автоимунно заболяване – първична цироза.

Черният дроб е единственият орган в човешкото тяло, който има способността да се регенерира. Това е възможно когато жив донор дарява част от своя орган, за да спаси обичан човек!

Донор при трансплантацията на Наталия ще бъде нейната дъщеря, а операцията ще бъде извършена в турската болница Acibadem в Истанбул. Необходимата сума за операцията е 130 000 лв., но тя е непосилна за семейството на социалната служителка от Дирекция „Социално подпомагане“ – Пловдив.

„Това е единствения шанс за МАМА! Имаме нужда от Вашата подкрепа. Благодарим Ви от сърце! Моля, помогнете да спасим МАМА!“, отправи апел в социалните мрежи Ванина.

Тя и Наталия благодарят на всички приятели, колеги, познати и непознати, които са ги подпомогнали до момента. За съжаление до пълното събиране на цялата сума, необходима за операцията на Наталия в Турция, са нужни още 100 000 лева.

Нека да спасим живота на една българска майка!

Банковата сметка, по която се събират средства, в подкрепа на Наталия е:

IBAN: BG05RZBB91551014702529
BIC: RZBBBGSF
Титуляр на сметката: Наталия Сапунджиева

Подобни статии

Top