Събраха над 150 хиляди лева за Есин само за дни

За пореден път асеновградчани  показаха, че са хора с огромни сърца

За по-малко от седмица напълно непознати хора събраха сумата от 141, 255 лева и 2872,86 Euro за лечението на тригодишната Есин Халибрям.

За пореден път асеновградчани  показаха, че са хора с огромни сърца, морал и неизменно желание да помогнат на нуждаещ се от помощ съгражданин или сънародник в беда. Десетки инициативи трогнаха с каузата в подкрепа на болното дете.

Здравейте добри хора, включили се в дарителската кампания на Есин Халибрям!  Без всички вас това нямаше как да се случи, благодарим ви продължаваме напред #заеднозаЕсин. Само 4 дни каузата на Есин сплоти толкова хора , отключи толкова сърца и припомни на всички нас колко добри хора има, споделиха близки на  детето в социалната мрежа.

Малката Есин Халибрям е на 3 години и се нуждае от  трансплантация на стволови клетки вследствие на остра лимфобластна левкимия. За целта родителите ѝ са се свързали с болница в Турция, като от там уверяват, че могат да помогнат на детето да се пребори с коварната болест. За целта обаче е нужна сума от 120 000 евро, която е непосилна за семейството.

Кампанията продължава до 07.02.2022.

 

Подобни статии

Top