Събраха сумата за лечението на 3-годишната Есин, родителите даряват остатъка на други нуждаещи се деца - DC news

Събраха сумата за лечението на 3-годишната Есин, родителите даряват остатъка на други нуждаещи се деца

На този етап набирането на средства в поставените кутии в града е прекратено

За близо една седмица цялата сума, необходима за лечението на малката Есин Халибрям вече е събрана. В сметката на детето вече има 279 221,06 лв.

На този етап набирането на средства в поставените кутии в града е прекратено, обявиха близки на малкото момиченце. Сметката обаче остава активна, за да може след извършване на трансплантацията на Есин сумата , останала по дарителската сметка да бъде дарени от родителите и за други дарителски кампании

Мили хора с добри сърца ,

включили се доброволно в дарителската кампания за набиране на средства за лечението
на Есин Халибрям на 3 години , нуждаеща се от транспллантация на стволови клетки в Република Турция , със сълзи на очите и удовлетворение от съпричастността на толкова много познати и непознати хора , обявяваме с радост ,че сумата по дарителската сметка към настоящият час е постигната : 279 221,06 лв.

Спираме с предоставяне на кутии . Списъка с броя на предоставените кутии и описа с адреси ще бъде обявен . Отчета от набраните средства ще бъде обявен допълнително с преиемно предавателен протокол .
Кампанията остава отворена до края на обявения срок 07.02.22 г . , поради признателност към учасващите в предварително обявени дати за мероприятия:

– дарителски кампании , турнири и търгове в нейна полза останат активни до крайната обявена дата
, като сумата постъпила в сметката на Есин Халибрям ще бъде използвана по предназначение с отразени насрещни фактури от лечебното заведение и разрешението на Районен Съд гр. Асеновград .

Тази кампания изненада всички нас със скоростта , с която се осъществи , набрахме необходимите средства за Есин и бихме искали да остане активна ,за да може след извършване на трансплантацията на Есин сумата , останала по дарителската сметка да бъде дарени от родителите и за други дарителски кампании , да греят и други детски лица , да има надежда и за други деца в нужд.

Семейството на Есин благодари на всички за отношението , добротата и съпричастността , без вас тази кампания нямаше да има този успех и нашето дете може би нямаше да има този шанс и щеше да изпита затруднение при поемането на този не лек път за лечение за всички нас , поклон към човещината , поклон към обединението , което показахте , нека това не спира до тук и бъде пример за всички , че чудесата и добрите хора съществуват и на нашите географски ширини , бъдете здрави .

Подобни статии

Top