Съдбовна седмица очаква Ботев (Пловдив)

Първата тренировка е на 6 януари, а Извънредното общо събрание на 8 януари, очаква се Антон Зингаревич да закупи контролния пакет акции или да се откаже

Първата седмица от 2021-ва година ще бъде съдбовна за бъдещето на пловдивския Ботев.

В края на 2020 преговорите по смяната на собствеността започнаха да вървят на бавни обороти. Все още няма нищо сигурно по това дали контролният пакет акции ще премине в ръцете на руския бизнесмен Антон Зингаревич.

Предстои решаваща седмица за клуба. През нея окончателно трябва да стане ясно дали ще има смяна на властта и сделката по прехвърлянето на дяловете ще бъде изповядана.

До 7 януари нещата трябва да бъдат изчистени, защото за 8-и е насрочено Извънредното общо събрание на клуба.

Ботев започва подготовка за пролетния полусезон на 6 януари. Единственото сигурно към момента е, че футболистите ще се съберат по обяд на базата в Коматево, след което ще поднесат венци на своя патрон Христо Ботев.

След това „жълто-черните“ ще направят първа тренировка за 2021 година.

На този етап заниманието ще бъде водено от Стефан Стоянов. Все още няма яснота кога новият треньор, който е избор на Антон Зингаревич, заедно с новите попълнения ще акостират на базата.

Засега продажба на звездата Тодор Неделев не се планира. Но в зависимост около развоя на смяната на собствеността до такава може да се стигне.

Подобни статии

Top