Съдии и адвокати почистиха градинката срещу Съдебната палата (СНИМКИ) - DC news

Съдии и адвокати почистиха градинката срещу Съдебната палата (СНИМКИ)

В инициативата участва също кметът на район „Централен“ Георги Стаменов

Съдии, служители на Районния съд и адвокати почистиха и облагородиха днес зелената площ в междублоковото пространство срещу Съдебната палата.

Старт на доброто начинание дадоха председателят на Районен съд – Пловдив Иван Калибацев, кметът на  район „Централен“ Георги Стаменов и председателят на Адвокатска колегия – Пловдив Георги Баев.

Инициативата се осъществи с активното съдействие на директора на ОП „Паркове и градини“  Веселин Козарев, който организира почистването на короните на дърветата, премахването на старите съоръжения и осигуряването на нова растителност.

С много усмивки и добро настроение всички участници се включиха заедно в почистването и засаждането с нови растения на градинката пред Съда, която е любимо място за почивка на много от работещите в Съдебната палата, адвокати и граждани.

В зоната с обособени места за сядане бяха поставени нови дървени пейки, дарение от Районен съд – Пловдив и Адвокатска колегия – Пловдив, бяха монтирани нови кошчета за отпадъци, а циментовите кашпи бяха засадени с различни видове цветя и така пространството се превърна в едно приятно и цветно кътче за отдих и почивка.

Всички участници в инициативата си пожелаха да ползват със здраве новите придобивки и да ги пазят.

Подобни статии

Top