Съдят мъж, изнасилил 200 пъти любовницата си

Мъжът, отговорен за оргазмите.

Мъжът твърдял, че страда от психично заболяване – сексомния

Лоурънс Барили се изправи пред съда в Глазгоу по обвинение в многобройни изнасилвания на любовницата си. 35-годишната жена твърди, че Лоурънс стотици пъти я е изнасилвал през нощите и нищо не помни на сутринта. Престъпленията му са продължавали от септември 2011 г. до октомври 2012 г., съобщава Daily Mail.

„Събудих се, защото той правеше секс с с мен. Действително не знаех какво да си мисля. Първоначално сметнах, че е решил да си съживим отношенията“, споделя жертвата на престъплението.

35-годишният Лоурънс Барили не отрича факта на изнасилванията, но твърди, че ги е извършвал под влиянието на зачестяващо психично заболяване – сексомния. Това разстройство е разновидност на лунатизма и хората които страдат от него правят секс по време на сън.

Бившата любовница на Лоурънс признава, че мъжът я е предупреждавал за своята особеност. Но независимо от това жената не била готова за изнасилванията, които „се случили около 200 пъти“.

Към обвинението за изнасилване се е присъединила и предишната любовница на Лоурънс Барили, с която мъжът се е срещал от 2008 до 2010 г. Съдебното дело продължава.

Източник: „Блиц“

Подобни статии

Top