Сагата с Тодор Неделев и Ботев (Пловдив) продължава

Мениджърът на звездата Иван Чворович очаква отговор от шефовете на клуба относно конкретните условия на капитана на „канарчетата“, който може да си тръгне като свободен агент

В последните няколко дни се заформи страхотна каша около договора на Тодор Неделев с отбора на Ботев (Пловдив). Голямата звезда на „канарчетата” призна наскоро, че очаква предложение от шефовете на „жълто-черните” за подновяване на контракта, а ръководните фактори в отбора контрираха, че вече има такова предложение към плеймейкъра на отбора, воден от Азрудин Валентич.

Мениджърът на футболиста, който е бивш играч на Ботев – Иван Чворович, разкри, че наистина има такова предложение към футболиста, но импресариото на Неделев го е върнал към шефовете на клуба с конкретните условия на играча.

Именно на това контрапредложение няма отговор от шефовете на „канарчетата” и не се знае как ще завърши сагата около Тодор Неделев.

Контрактът на юношата на Ботев (Пловдив) изтича в края на сезона – юни месец, а ако не се стигне до разбирателство между него и родния му клуб, №8 на Ботев ще може да премине със свободен трансфер във всеки един футболен отбор у нас, а и в чужбина.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top