Сагата с Тодор Неделев стана съвсем странна

От Ботев и лично звездата опровергаха трансфер в Левски, но после Тошко изтри публикацията си във Фейбсук

Акцията на Петър Хубчев и Левски по привличането на Тодор Неделев явно е на път да стане успешна. От някаолко дни в някои медии се твърди, че шефовете на „сините“ са готови да бръкнат дълбоко в джобовете си и да си осигурят услугите на национала. Офанзивата е лично от страна на бившия национален селекционер Петър Хубчев, като в състава на България Неделе и централният защитник Кристиан Димитров му бяха сред любимците.

Днес се появи информация, че Левски е готов да плати 850 хиляди евро за услугите на Тодор Неделев, след като успя да продаде Давиде Мариани в ОАЕ за 1,4 млн. евро.

Последва ново опровержение от страна на изпълнителният директор Иван Йотков пред gong.bg. Самият Тодор Неделев публикува пост във Фейсбук, в който със символи в жълто и черно ясно обяви къде иска да играе.

„Относно писаниците! Да се знае! Повече няма какво да кажа!!!“, написа той на страницата си във Фейсбук, а на снимката е с фланелка на която пише: Ботевист завинаги.

Няколко часа по-късно обаче въпросният пост мистериозно бе изтрит от футболиста, което явно говори, че има развитие по трансфера на най-високо ниво.

Дано да не се окаже, че част от сделката може да стане и най-добрият централен защитник в България за момента Кристиан Димитров, което ще предизвика оправдания гняв на „жълто-черните“ фенове.

Подобни статии

Top