Салиф Сисе: Шефовете на Ботев ни хвърлиха на бослука!

Ние проявихме разбиране, когато нямаше пари, новите собственици ни разрешиха само да тренираме и казаха, че вече не сме им необходими

Френският нападател Салиф Сисе заяви, че е разочарован от отношението на Ботев (Пловдив) към него. Той бе освободен през лятото, а през последните десетина дни изкара пробен период в Динамо (Букурещ). По думите му той чака решението на ръководството на „кучетата“ дали ще му бъде предложен нов договор.

„Мишел Еспиноса подписа с румънския клуб, а аз имам здравословен проблем. Чакам от Динамо утре да обявят решението си“, каза нападателят.

Салиф сподели, че обича Ботев и Пловдив, но e разочарован от отношението на новото ръководство.

„Когато в Ботев имаше проблеми с парите, ние чужденците, влязохме в положение. С нас разговаря Тодор Неделев и другите тартори в отбора. Казаха ни, че Ботев е нов клуб и не е хубаво да разваляме финансовата му история с оплаквания до УЕФА. Дойдоха новите шефове, обявиха ни, че може да тренираме, но няма да ни ползват и просто ни хвърлиха на боклука. Не съм сигурен, че нямаше да съм от полза на Ботев. Пожелавам успех на отбора в тазгодишната му кампания и благодаря на феновете, че ме подкрепяха“, каза Сисе пред „Марица“.

Подобни статии

Top