Самоубилата се полицайка се стопила след операция

В последната година тя отслабнала рязко

Дознателка от „Икономическа полиция” в Пловдив е полицайката, сложила край на живота си с полет от 12-ия етаж на блока, където живее. Ивелина Беренска събула старателно домашните си чехли, а до тях оставила ключовете за жилището си, прескочила обезопасителния парапет и се хвърлила, пише Монитор. Нейните съседи са шокирани, защото младата жена винаги е изглеждала уравновесена и спокойна, освен че била и много красива.

Ужас! Полицайка се хвърли от 12 етаж на блок в Пловдив

В последната година обаче тя отслабнала рязко. Комшиите разбрали, че претърпяла операция на десния крак, след която буквално се стопила. Трупът й бил открит от задната страна на блока от хора, които излизали за работа, около 7,15 часа в понеделник. Те се обадили на 112 и шокиращата новина за самоубийцата бързо се разнесла из големия блок. Това е така наречения от пловдивчани „Малък Гигант” на ул. „Хан Телериг”, чиито етажи са 12 и в който блок има стотици апартаменти.

„Шокирани сме, защото тя винаги беше спокойна и усмихната. Дори, когато имахме общи събрания на входа и ние, останалите сме доста по-емоционални, тя запазваше спокойствие. Не е давала повод да се съмняваме, че има някакви проблеми”, обясняваха жени от нейния вход.

Ивелина живеела на 4-ия етаж в един от средните входове на „Малкия Гигант”.

1 2

Top