Самоубийство в пловдивско село, самотен мъж сложи край на живота си

Тялото му било нахапано от плъхове

63-годишен мъж е бил намерен обесен, а тялото му било нахапано от плъхове в пловдивското село Песнопой, съобщиха от ОДМВР-Пловдив.

Вчера по обед кметицата на село Песнопой сигнализирала в участъка на РУ-Хисаря, че жителите на селото от няколко дни не са виждали своя съселянин Иван Б. 63-годишният мъж живеел сам и в бедност.

На адреса в селото – ул. „Първа 13“, служителите на реда открили, че вратата на къщата, в която живеел човека, е заключена. Всичко в къщата на пръв поглед било спокойно. Не било забелязано нищо подозрително и при проверките на стаите, разположени на първия етаж.

Униформените предприели оглед и на тавана, където се влизало през капандура. Собственикът на къщата бил открит да виси на гредите, обесен на въже, а тялото му било нахапано от плъхове.

При първоначалния оглед не са установени данни за насилствена смърт. Трупът е откаран в клиниката по съдебна медицина при УМБАЛ „Св. Георги“, а от селото ще организират погребението, след като тялото бъде върнато, уточняват от полицията.

Подобни статии

Top