Самуилов резна главите на Петрович и Зафиров! Базата под обсада!

Мерките на собственика и ръководството са спешни, решението ще се търси в паузата на първенството

Тоталната чистка в лагера на Ботев (Пловдив) вече е налице след поредния резил и загубата с 0:3 като гост на Ботев (Враца) днес. Ръководството на клуба, начело със собственика Георги Самуилов обяви официално, че очаква оставките на целия треньорски щаб, воден от Желко Петрович, както и на спортния директор Адалберт Зафиров.

Феновете на „канарчетата“ направиха истинска обсада на базата на клуба в Коматево, която бе зорко охранявана от части на полицията. Автобусът на отбора не влезе през официалния вход, а директно паркира пред администрацията на клуба. Футболистите и наставникът им бяха посрещнати с бурни освирквания и обиди. Ултрасите скандираха и за оставките на спортния директор Адалберт Зафиров и на изпълнителния директор Иван Йотков.

Още на стадиона във Враца играчите на Ботев бяха принудени от агитката да съблекат екипите си, на които грее лика на великата легенда Динко Дерменджиев – Чико.

„След поредицата неубедителни игри и липса на развитие, преди 10 дни ръководството на ПФК Ботев, и лично мажоритарният собственик г-н Самуилов, направи обстоен анализ на натрупаните проблеми като бяха  взети решения, чието изпълнение да започне в паузата на първенството. Но след днешното представяне са поискани оставките на треньорския щаб  и спортния директор. Последващите действия ще бъдат оповестени в близките дни.“

Снимка: plovdivnews.bg

Подобни статии

Top