Санитарна сеч затруднява движението по един от главните булеварди на Асеновград

Ето каква е организацията за предстоящия уикенд

Община Асеновград продължава с кастренето на дървета от вида чинар по булевард „България“ в града. Към днешна дата се извършва обработка на сухи клони, представляващи опасност от падане, поради което може да възникнат инциденти с автомобили или пешеходци. Ще се премахват и такива, пречещи на уличното осветление и високите моторни превозни средства (МПС).

Кастренето ще продължи по булевард „България“ и през този уикенд.

В неделя (07.02.21 г.) сутринта от 07:00 ч. до 09:00 ч. ще бъде затруднено движението в кръговото кръстовище, заключено между улица „Васил Левски“ и булевард „България“. Ще се осигури пропускателен режим, като преминаването ще се осъществява периодично.

До 15:00 ч. на същия ден ще се преустанови преминаването на моторни превозни средства (МПС) по пътното платно от кръговото кръстовище на булевард „България“ с улица „Васил Левски“ до светофара при кръстовището с улица „Велико Търново“, в посока Пловдив – Смолян.

Обходеният маршрут ще бъде по улица „Васил Левски“, през улица „Борислав“ до светофара на кръстовището между булевард „България“ и улица „Велико Търново“.

Община Асеновград се извинява на гражданите за причиненото неудобство и благодари за разбирането и толерантното отношение на шофьори и пешеходци.

Подобни статии

Top