Съпруг издирвал семейството си, но само той знаел страшната истина (СНИМКИ)

Полицията намерила телата на трите жертви

33-годишният Крис Уотс от Колорадо твърдял, че 34-годишната му жена Шанън и двете им малки дъщери са безследно изчезнали. Мъжът умолявал полицията и  обществеността да му помогнат при издирването на изчезналото семейство, което сам затрил, разказва Fox News, цитиран от Life.ru.

Крис Уотс разказал на журналистите, че в понеделник, 13 август, Шанън спряла да отговаря на телефонните му позвънявания и не се появила за часа при лекаря си, който била запазила предварително.

„Шанън, Бела, Селеста, ако сте тук, просто се върнете. Ако някой ги е похитил, моля, просто ми ги върнете! Имам нужда да ги видя всички. Без тях домът ми е пуст. Моля, върнете ги!“, призовал съпругът по местната телевизия.

Той помолил полицията и общественотста да вземе участие в издирването на съпругата му и малките им дъщери. В интервюто пред местната телевизия той казал, че те са неговия живот и че усмивките им озаряват пътя му. Никой от зрителите не можел и да си представи, какво се е случило със семейството на Крис всъщност.

Разследването на полицията изяснило, че мъжът сам е убил жена си и дъщеря си в собствения им дом, а след това изнесъл телата им в чували за боклук. След ареста Крис си признал извършеното, но отказал да покаже къде се намират телата на жертвите.

Той разказал, че в деня на зверското убийство двамата с жена си сериозно се скарали и това го подтикнало към престъплението.

Сега на мъжа е предявено обвинение в тройно убийство и опит да заблуди следствието.  Какво наказание го грози, засега не е известно.

Снимки: Fox News
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top