Съпругът на съдийката Теодора Тодорова с писмо до DCNEWS, вижте го!

Свободин Колев е погнусен и от личните нападки на шефа на ЗС на БФС в Монтана Ангел Стоянов

Съпругът на младата футболна реферка Теодора Тодорова изпрати писмо до редакцията на DCNEWS, в което изразява отвращението си от шефа на ЗС на БФС в Монтана заради неговите лични нападки. Както е известно, Ангел Стоянов бе обвинен в сексуален тормоз към Тодорова, като съпругът й дори показа част от съобщенията на началника към нея във Фейсбук.

Ето и цялото писмо без редакторска намеса:

„ЗДРАВЕЙТЕ! Казвам се Свободин Колев. Идеята ми не беше да ставам медийна звезда. Публикувах статус в личния си профил, като въпросния статус е видим само за списъка ми с приятели. Медиите ме потърсиха за коментар.

Но с изказвания си г-н Стоянов явно показва, че твърденията ни са истина. Ако не е виновен и не се притеснява то той нямаше да намесва други съдии, деца, да преиначава неща свързани с личния живот на някого. Аз не съм споменал нито един негов близък и не съм замесвал личния му живот, а само „професионалното“ му отношение. Явно когато човек е гузен и не знае как да се оправдае и защити започва да напада.

Нападките му, че Теодора говори срещу колеги също са признак, че той си търси причини и оправдания да отклони темата и да насочи прожекторите в друга посока. Твърденията, че нямаме право да се занимаваме с женски футбол понеже нямаме лиценз, също е спорно. Нека се провери колко треньори в северозапада имат лиценз, а се занимават и с детско-юношески. Масово треньорите нямат лиценз. И в този ред на мисли… Не ни допускал до първенство?!!!

Нека се провери има ли жалба и уведомление, че по свое желание излизам с трите си възрасти момчета от въпросното първенство. В жалбата са описани причините и отново има снимков материал за нарушения, които той като председател на ОС на БФС Монтана е допуснал и не е взел мерки. Нека се направи финансова ревизия на ОС на БФС Монтана, тъй като отбори заплащат картотеки и такси участие за формация, която така и не стартира.

Явно лицето знае, че е виновен и няма друг избор освен и той да напада и то преиначавайки неща, лъжейки и отклонявайки се от темата. Аз съм бил свидетел на цялата кореспонденция от самото начало. На една гола приказка от моя или нейна страна никой не би повярвал и не е доказателство. За това ги има и чатовете, породени в следствие на словесна комуникация, именно за да може да бъде показани и доказани действията му. А не само казани. Разполагам с още доказателства които все още не съм оповестил, но първоизточника е запознат с тях.

В заключение искам да кажа, че АЗ дадох гласност на случая и не съм го нападал на лична основа, на чисто професионална, защото не е професионално от желанието за секс с подчинен да зависи неговото бъдеще, независимо от сферата на дейност.

Нека разграничим личния живот, а да се съсредоточим върху конкретния казус. Нашия личен живот и твърденията му, независимо истина ли са, не са ли, преиначени ли са или не, по никакъв начин не го засягат и той нито е участник, нито потърпевш от тях, но доказва, че се интересува от нас. Докато от неговите действия пряко зависи негов подчинен, имиджа му и развитието. Нека да не намесва съдиите си, тъй като е ясно, че и те са зависи от него. Един реши да изкаже позицията си и мнението си преди съпругата ми и също беше отстранен от Стоянов.

ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД ДУМИТЕ СИ И ЩЕ ПОДКРЕПЯМ ЖЕНА СИ ЗАЩОТО СЪМ НАЯСНО СЪС СЛУЧИЛОТО СЕ. ЗАЩОТО ЗНАЕХ, ЧЕ ЩЕ ПОСТЪПИ ТАКА С НЕЯ, БЯХ СВИДЕТЕЛ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е БИЛА СЛЕД КАТО Я Е УНИЖАВАЛ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ПРЕД КОЛЕГИТЕ И И С ДЪРЖАНИЕТО СИ СЕ Е ГАВРИЛ С НЕЯ.

ПОДГОТВЕН СЪМ ЗА ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ, ДОБРИ И ЛОШИ. ВАЖНОТО Е ДА СА ОБЕКТИВНИ! ВСЕКИ КОЙТО ПОЖЕЛАЕ ПОДРОБНОСТИ ЩЕ ГИ ПОЛУЧИ, ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ДА КРИЯ И ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ.

Ето и какво написа по случай Теодора Тодорова на страницата си във Фейсбук:

1 2

Подобни статии

Top