Сърце за капачки и в Сопот (СНИМКИ)

Всички  средства ще бъдат предоставени за закупуване на кувьози

Едно сърце ще тупти в центъра на Сопот. Металната конструкция във формата на сърце е монтирана пред  магазина на КООП,  инициативата е на БСП  Сопот, с подкрепата на  Потребителната кооперация в града.

„Приканвам всички, съпричастни с инициативата да спасим живот, заедно  да го напълним с пластмасови капачки. Сърцето е поставено на достъпно за всеки място и може да пускате събраните пластмасови капачки в удобно време. Подобни постаменти за събиране и рециклиране на капачки са поставени в много градове, но за Сопот това е първият. Приканвам в инициативата за запълване на това сърце  да се включат и заведения и магазини от общината и околните населени места“, обърна се към съгражданите си Станислав Стоенчев, председател на местната структура на левицата.

Всички  средства от събраните капачки в инициативата  „Голямото сърце“ ще бъдат предоставени за закупуване на кувьози.

Всеки ще има възможност да следи развитието на кампанията във Фейсбук от страницата на БСП Сопот https://www.facebook.com/bsp.sopot/, където ще бъде публикувана информация за предадените количества, както и  за участниците, които подпомагат събирането.

Подобни статии

Top