„Сватби в Стария град“ изненадват туристите по време на Празниците

През 2018 година Празниците на Стария град ще преминат под мотото „По трихълмието на времето“

  „Сватби в Стария град“ са най-новото изкушение, което очаква гостите на тазгодишните „Празници на Стария град“.  За всички младоженци, решили да скрепят любовта си и да кажат заветното „Да” точно в Старинен Пловдив, и то по време на седмицата, в която се провеждат Празниците са предвидени много вълнуващи изненади, комплименти и подаръци.

Един от новите моменти през 2018 година е идеята на Общински институт „Старинен Пловдив“ в партньорство с ОП „Радостни обреди“ да изненадат със специален комплимент младите двойки, избрали да споделят красотата на сватбения си ден  в някоя от емблематичните къщи –  символи на Пловдив в Стария град.

Младоженците и техните гости ще могат да се потопят в неповторимата атмосфера

на избраното от тях място за изнесен ритуал – Площада до галерия „Златю Бояджиев“ или двора на къща „Бирдас“. И за да превърнат този толкова специален ден в запомняща се приказка, младоженците получат безплатно  ползване на избран от тях обект, стопанисван от ОИ „Старинен Пловдив”,  за  специална сватбена фотосесия.

Тази и още много изненади очакват гостите на „Празниците на Стария град“  (17-23 септември). Богатата програма ще предложи за всеки по нещо – изложби, атракциони, концерти, конференции, разбира се запомнящ се откриващ концерт-изненада на Античния театър с ВХОД СВОБОДЕН за пловдивчани и гости на града, демонстрация на занаяти, програма за деца и много, много други.

Празниците на Стария град започват историята си през 2012 г. като еднодневно събитие,

без бюджет, но с много положителна емоция, хъс, любов, съмишленици, с подкрепа от страна на приятели и от медиите в града под тепетата, спомнят си организаторите от ОИ „Старинен Пловдив“.

1 2

Top