Съвременен Казанова открадна сърцата и парите на три жени (ВИДЕО)

Трите момичета предали измамника на полицията

Полицията в Китай арестува истински съвременен Казанова, който се срещал едновременно с три момичета.  Пострадалите жени направили клопка на измамника и го завели в полицейския участък, където го обвинили в кражба на парите и сърцата им. На място се изяснило, че мъжът, чиято фамилия била Фу, измъкнал от всяка своя любима заем, който се равнява на над 22 хиляди паунда, пише Daily Mail, цитиран от Life.ru.

Измамените жени проследили любовника и му устроили капан, заснет на видео от очевидци. На кадрите се вижда, как потърпевшите са заобиколили мъжа и непрекъснато го питат: „Защо го направи? Смешно ли ти се струва?“. Той дори се опитва да избяга, но двама други мъже го задържат.

До този инцидент жените не се познавали помежду си. Едната от тях се запознала с Фу по време на работа, след което между тях бързо се появили нежни чувства. Тя разказала, че дори дала назаем на любимия си своя „Мини Купър“, както и немалка сума, за която той я помолил, за да заплати операцията на майка си.

Жената заподозряла нещо нередно, след като Фу започнал да се държи някак странно. Жертвата разказала, че никога не е виждала документите за самоличност на любимия си и той постоянно си сменял адреса. Освен това мъжът непрекъснато си пишел SMS-и с някого. Когато жената го попитала на кого пише съобщения, той й вдигнал скандал. По време на кавгата тя му взела телефона и позвънила на номера, на който той пращал SMS-и.

Слушалката взела жена на име Вей, която се представила като гадже на Фу. След като другата му любовница разбрала истината, изпаднала в депресия. Тя имала почти едногодишна връзка с измамника и двамата дори обмисляли женитба.

Оказало се обаче, че мъжът няма само две любовници. Връзка с него имала и най-добрата приятелка на Вей.

Трите жени с разбити сърца решили да отмъстят на измамника и да се срещнат с него едновременно. Но дори когато и трите го спипали очи в очи, мъжът не се разкаял. Полицията дошла на мястото на срещата 20 минути по-късно и прибрала Фу в участъка.

Видео: Life.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top