Сдружението сложило Ферарио на дузпата!

След победата в пловдивското дерби „канарчетата“ имат 2 равенства и 2 загуби, вече е имало разговори с евентуален наследник на Спасов

Ръководството на Бо­тев (Пловдив) в лицето на Сдружение ПФК Ботев е вдигнало мерника на старши треньора Ферарио Спасов. Според kotasport.com не е изключено в скоро време да се стигне до треньорска рокада при „канарчетата“. След спечеленото пловдивско дерби с Локо на старта „жълто-чер­ните“ записаха две загуби и две равенства, което доста разклати стола на Феро.

Отборът направи мно­го сериозна селекция, но на този етап това не да­ва нужния ефект. Надеж­дите са били, че Царско село ще бъде победен, но това не се случи. Ръковод­ството на Ботев вече е провело разговор с евентуален нов наставник. Са­мият Спасов пък за поре­ден път не спести крити­ките си към управление­то на клуба.

„Темата с клуба стана банална вече, не се е про­менило нищо. Ние трябва да побеждаваме, настро­ението не е добро, в ло­ша серия сме. Не искам да коментирам какво става с клуба – много сили и енергия губя в тази посо­ка. Трябва да се концен­трирам върху работата с отбора. Не съм в тече­ние какво се случва с ръководния пост в Ботев. Имаме нужда от още по­пълнения, алтернатива на Наско Илиев в нападе­ние нямаме“, коментира Феро след ремито с Цар­ско село.

Подобни статии

Top