Седмичен хороскоп 10 – 16 декември: Вижте какво вещаят звездите за този период

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насочено във финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.

През тази седмица може да получите пари чрез представители на зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион. Финансовите ви дела с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви облагодетелствуват по някакъв начин. През тези седем дни ще възобновите стар конфликт или проблем с представител на знака Козирог, Телец или Дева.

Вероятността да разрешите неприятностите си с тази личност не са големи, но поне се опитайте да не ги задълбочавате. Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, срещи и преживявания. По-добре поставени ще бъдат отношения с партньор от близко разстояние, отколкото извън вашето населено място. През седмицата бъдете добре подготвени и предпазливи ако трябва да пътувате. Не се осланяйте на други хора за документи или транспорт, които ще са важни за пътуването ви.

Жените Овен да избягват рискове. Следете внимателно ангажименти, които ще имате с непознати хора. Пазете се от измама, манипулация или злепоставяне.

Мъжете ще преживеят емоционално събитие свързано с жена.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще търсите начини за допълнителни доходи или за по-добро финансово осигуряване на семейството през празниците в края на годината. Определено ще имате възможности за това, така че всичко ще зависи от вашата амбиция и усърдие.

През седмицата ще проведете разговор свързан с вашата кариера, възможността за нова позиция или въвеждането на нова дейност, ангажирането ви с допълнителни отговорности и др.

Възможно е да имате среща или контакт с мъж, който ще е представител на някаква институция, фирма или организация. Някои от неочакваните събития през тези седем дни ще имат връзка с вашето собствено семейство или с някой от кръга ви роднини. В повечето случаи тези изненади ще имат връзка с пари.

През седмицата може да ви се наложи да се погрижите за здравето на момче или мъж или да помогнете в трудна житейска ситуация на такъв човек. През тази седмица жените Телец ще преживеят радостни моменти свързани с роднина.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top