Седмичен хороскоп 2 – 8 юли

хороскоп

ОВЕН

През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, което да намали шансовете ви за печалба. Сега не е период, в който да правите инвестиции. В личен план се въздържайте от случайни  сексуални връзки – сега те могат да ви донесат повече проблеми отколкото удоволствие.

ТЕЛЕЦ

Това е седмица, в която ще имате пълна свобода във всички сфери на живота. Най-успешни ще бъдете във финансовите операции, така че не пропускайте възможностите за увеличаване на доходите ви. Периодът е благоприятен за закупуването на скъпи вещи и златни украшения. За по-сериозни сделки или действия ще имате пълната подкрепа от страна на партньори. В края на седмицата ви очаква приятна изненада свързана със сериозна придобивка.

БЛИЗНАЦИ

Това е седмица, в която трябва да бъдете по-внимателни и умерени във всичко. Вашата настойчивост може да бъде приета за агресия и да предизвика съответната негативна реакция. Няма да може да контролирате хода на събитията, така че действайте предпазливо и винаги имайте резервен план за действие. В края на периода пазете личните си вещи, тъй като има риск да загубите нещо важно и ценно.

РАК

Началото на седмицата е време, в което да определите рамките на мечтите си. За да може те да бъдат изпълнени гледайте да приключите с тази задача до сряда, след което ще трябва активно да помислите и работите за финансовото осигуряване на желанията ви. Съдбата ще е на ваша страна и макар не много лесно ще успеете да набавите необходимите ви средства.

1 2 3

Подобни статии

Top