Седмичен хороскоп

Везни

С любимия човек сте готови да достигнете нови висоти заедно и да подредите връзката си. Вероятно ще направите пътуване, ще откриете ново хоби, занимание, нещо което ще ви помогне да разширите хоризонтите си. Всичко това ще направи взаимоотношенията ви по-интересни. Необвързаните представители на зодията да бъдат по-отворени към нови контакти.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще обсъждат повече през тази седмица финансови въпроси. Имате идеи, които искате да споделите, а е много възможно половинката ви да получи и допълнителни приходи. Ще имате повод за празнуване. Независимо дали сте необвързани или имате партньор до себе си, пълнолунието в Скорпион в неделя ще ви остави емоционално отворени и готови за нови изживявания в любовта.

Стрелец

Уважаеми Стрелци, бъдете готови за повече внимание и романтични възможности! Венера ще окаже влияние върху любовния ви живот и нейната положителна вибрация ще се усеща до 19 май.
Периодът е подходящ за промени във външността. Необвързаните стрелци ще се радват на повече внимание, но и тези от вас, които се намират във връзка, определено няма да скучаят с любимия човек.

1 2 3 4

Подобни статии

Top