Седмичен хороскоп 21 – 27 май

Овен

През първите два дни от новата седмица ще имате достатъчно свобода да действате според вашите собствени правила. Ако в сряда от вас се изисква активност трябва да я проявите, за да не пропуснете важен шанс. В четвъртък и петък дейността, която ви очаква няма да ви натовари или поне ще ви умори приятно. В края на деня ще сте доволни от себе си. В събота и неделя се пазете от съмнителни предложения и слухове. Използвайте фантазията си, тогава тя ще е богата, за да направите времето незабравимо за половинката ви. Замислете се кога е била годишнината ви, за да не пропуснете някоя важна дата.

Телец

Това е седмица за наслада и спокойствие. Работата ви ще ви достави истинско удоволствие и дори ще релаксирате в офиса, но това носи риска да пропуснете някои нови събития около вас в служебната сфера. Вторник е подходящ ден за представяне на дори прекалено напредничави идеи. Просто тогава всички ще ви харесват. В сряда  ви предстоят важни преговори. До такива може да се стигне дори без да са планирани. В четвъртък ще представяте дизайнерски проект, заложете на синия цвят. През някой от почивните дни задължително се разходете без посока, просто да се отърсите от насъбраната през седмица умора.

Близнаци

През тази седмица рутината и отегчението ще насочи уменията ви към разкриване на нови хоризонти. Във вторник и сряда не се притеснявайте да опитате нещо ново, отворени сте към всичко и това вече е половината успех, тъй като малко хора ще вярват, че сте способни да промените насоката си на действие, особено в работата. В четвъртък просто нищо няма да се случва, без да ви е скучно, а само – спокойно. В петък не търсете активно занимание, просто се оставете на течението на деня. През почивните дни  ще настъпи пробуждане.  Запишете всяка своя идея, защото ще са безценни и ще ви дадат възможност за едно ново начало.

1 2 3 4

Подобни статии

Top