Седмичен хороскоп 26 февруари – 4 март

ОВЕН

Целта ви през тази седмица трябва да бъде да насочите усилията си към укрепването на основата, която сте изградили в служебен план. Сега не е време за инициативи и героични постъпки в офиса. В средата на седмицата вниманието ви е добре да бъде фокусирано върху отношенията ви с партньора. Връзката ви е на кръстопът и сега трябва да решите дали да предприемете или не действия, които да ви отведат на едно по-високо ниво. През почивните дни отделете време за култура и храна за душата.

ТЕЛЕЦ

На хоризонта са се появили не малко задачи за решаване и за съжаление няма да се изпарят. В понеделник си набележете план за действия, а вторник е най-добрият ден за атака. В сряда ще може да се договорите с човек, с когото до момента не сте имали комуникация на качествено ниво. Не пропускайте момента. Четвъртък и петък ще са дни, в които ще може да си помете въздух, но не се отпускайте. Съобразете се с времето навън, за да не прекарате почивните дни в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Това е седмица за мечти. Най-общо казано може да започнете да се оглеждате за оферти за лятната ви почивка. Тази година заслужавате нещо по-специално и е добре да се подготвите отрано. Най-напред помислете къде точно ви се ходи. Оставете си няколко дни, за да не промените решението. Все пак нека плановете ви бъдат общи с партньора ви. Самостоятелните представители на знака имат своето предимство, че сами са режисьори на свободното си време, но… не се знае докога!

РАК

Сега е моментът да действате на личния фронт. Заели сте изгодна позиция и сте спечелили доверие. Действате уверено, но внимателно и разбира се – без манипулации. Напълно способни сте да постигнете всичко, което желаете без да си помагате с нечестни способи. В сряда ви очаква интересно служебно предложение, което ще промени до известна степен всекидневието ви. Обсъдете промяната с партньора ви. Събота и неделя почивайте с активна грижа за здравето – много движение, пълноценна храна и любов!

1 2 3

Подобни статии

Top