Седмичен хороскоп 4 – 10 юни

хороскоп

ОВЕН

Това е седмица за постижения в образованието. Помислете дали не е добре да жертвате някаква част от почивката ви, за да получите нови знания, които да ви помогнат в пътя напред. Във вторник ще имате шанс да се включите в проект, който във времето напред ще ви даде възможност за разрастване на бизнеса ви. Сряда и петък отделете за запознанства и преговори. През почивните дни не се нагърбвайте с работа, тъй като е голяма вероятността от грешки.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица е добра за уреждането на лични отношения. Във връзката ви има доста моменти за изясняване, които е добре да не бъдат пренебрегвани. В противен случай те просто ще се наслагват и ще ескалират в ненужен конфликт. Бъдете по-дружелюбни и се опитайте да вникнете и в аргументите на другата страна. В събота и неделя не отказвайте да се включите в акция с благотворителен характер.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица търсете новото. Това се отнася за всички сфери в живота. Не се колебайте да смените начина на работа, а ако усещате, че сте изтощени – и самата работа. Преминаването на едни по-лек режим на  хранене ще ви даде много тонус. Отделете 1-2 дни за екскурзия в планината. Намерете и малко време за изкуство или нова книга.

1 2 3 4

Подобни статии

Top