Седмичен хороскоп 7 – 13 май

ОВЕН

През последните седем години Уран се намираше във вашия знак, което така или иначе, силно промени не само вашия живот, но и вас самите. Вие преминахте през редица извънредни житейски ситуации, преживявайки ги, станахте по-смел и независим човек. Бунтарският дух на мнозина от вас ви направи опозиционер, единствено мащабът на проявите е различен – от семейството и личния живот до социалната дейност.

Настъпва „моментът Х“: Уран се готви да ви напусне. Засега за кратко – до ноември. След това той ще се върне и до следващата пролет ще промени кардинално много неща в живота ви. През тази седмица има смисъл да поставите точка върху нещо или да разсечете последните нишки, които ви свързват и спират вашето движение напред към желаната цел. Направете тази решителна стъпка в събота и неделя. В краен случай – в следващия понеделник. И не хвърляйте сили за ненужни спорове, особено ако сте родени през втората половина на април.

ТЕЛЕЦ

От 3 до 14 май Телците се намират в състояние на съперничество с влиятелни личности. Това състояние има напълно позитивен характер. Формират се отношения, когато всеки от партньорите отстоява своите собствени интереси, но е готов на компромис. При това, към компромис по-склонни сте вие. Препъни камък и предмет на бъдещото сътрудничество стават чисто финансови въпроси, наближаващи своето юридическо оформяне. Даже в чисто прагматичните въпроси обаче е важно всяка от страните да запази своето лице, репутация и самоуважение.

Спазването на правилата и законите съществено ще облекчи търсенето на консенсус и ще послужи за основа на успешно и дългосрочно съдружие. В събота и неделя ви предстои да преживеете кулминационни събития. Рождениците от седмицата получават аналогична тенденция в събитията и главната си задача за предстоящата година – да завоюват социални блага, да потвърдят своя авторитет, да докажат своята значимост.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top