Седмичен хороскоп за 15 – 21 януари

Новолунието в Козирог във вторник (16-ти януари) благоприятства дългосрочното плануване на цели и постижения, както и смяната на подхода ни към всичко, което ни заобикаля.

Това подхранва решителността и смелостта ни, изкарвайки най-силните ни качества, които имат своя шанс да се проявят в най-подходящ аспект, носейки ни позитиви.

Силите на Новолунието в Козирог ни подтикват към продуктивност, стремеж към нови висоти, независимо дали те са личностни, или професионални – израстването във всяко едно отношение ще бъде покровителствано. Злополуките и грешките в миналото ще ни тревожат по-малко, а в някои случаи дори ще ни стимулират към по-добро.

Сега си поставяме предизвикателства, като времето ще бъде както най-добрият ни приятел, така и най-големият ни враг. Приоритетите ни трябва да бъдат пренаредени.

Венера навлиза във Водолей от 18-ти януари и ще остане там чак до 10-ти февруари, насочвайки фокуса върху знанието, хуманитаризма и важните въпроси, които касаят ситуацията, в която се намираме – в политически, исторически и социален план. Това ще ни накара да размишляваме дълбоко.

Венера във Водолей е най-добрият аспект, в който можем да се усъвършенстваме, но и да получим надежда чрез любовта. Именно романтиката и обичта са благоприятствани от тази позиция на Венера, карайки ни да свалим бариерите си, да се освободим от задръжките си, както и от разрушителните предразсъдъци и стереотипи.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овена, то през тази седмица ще трябва да гледате по-реалистично на нещата. Избягвайте да изграждате плановете си на база дадени обещания или непроверена информация. Не приемайте за чиста монета онова, което ви казват хората, дори те да са ваши близки приятели.

Определена загуба в миналото или такава, която ще преживеете през тази седмица, ще ви накара да помислите върху много важни теми за живота ви.

През периода можете да получите някакъв вид предложение или информация, за които сте имали очакване много по-рано.

В понеделник и вторник нещата се движат бавно. Опитвате се да разберете защо, но не откривате причината. Истината е, че няма нужда да четете между редовете – това е просто особен период, който скоро ще отмине.

От сряда до петък общуването ще бъде изключително важно. В него ще се крият отговорите на всичките ви въпроси, независимо към какво са отнесени те.
Уикенда прекарайте, грижейки се за себе си. Имате нужда да се поглезите.

1 2 3 4 5 6 7

Подобни статии

Top