Седмичен хороскоп за 18-24 септември - DC news

Седмичен хороскоп за 18-24 септември

ОВЕН

Това е седмица, в която е добре да се съсредоточите максимално. Съдбата ви предоставя неповторими шансове за професионално развитие, особено за онези от вас, които се занимават с наука или компютърна дейност. Заедно с радостта от успеха ще ви съпътства и повишаване на отговорностите, но няма как… В личния живот не всичко ще върви по мед и масло, но доброто настроение и шегите ще са напълно способни да се справят с всякакви трудности сега. През почивните дни може да ви се наложи да поработите, но тази дейност ще бъде напълно доброволна от ваша страна, така че няма да ви натовари отрицателно. Все пак се постарайте да си легнете по-рано вечерта в неделя.

Голяма новина очаква тези зодии през следващата седмица

ТЕЛЕЦ

Това е седмица е предназначена за творчество. Дори да имате най-строгата професия свежите идеи и „кривването“ от правия път. Постарайте се всичко, което правите да бъде съгласувано и прозрачно, за да не може да бъдете критикувани или атакувани по-късно. Още в петък ще може да се гордеете със себе си. Бъдете много отговорни във всяка своя постъпка. Обяснявайте надълго и нашироко защо и как искате да предприемете дадени действия.

БЛИЗНАЦИ

Общуването през тази седмица ще бъде най-успешно с хора, които познавате отскоро. Ще бъдете разкъсвани от желанието да ги опознаете по-добре, но и да действате съвместно с тях. Оставете си повече време вечер за размисъл и анализи. Ако нещо ви притеснява не го игнорирайте. Дори може да си запишете притеснителниет моменти, за да се върнете към тях по-късно. Моментът е и подходящ за пътувания, решени в последния момент. Все пак заложете на добре познати места и хора, с които настроението е гарантирано. В здравословно отношение не подценявайте смяната на времето и настинките.

РАК

Рак През тази седмица ще се случи това, което е най-добро за вас. Не съжлявайте за пропуснатите възможности. Те със сигурност са ви спестили някои главоболия, с които много време сте щели да се справяте сами. Това не е време за революции. Преди зимата заложете на сигурността и обстоятелства, в които ще се чувствате защитени. Не пренебрегвайте служебните си задължения независимо от емоционалното си състояние. Съветите на приятелите може да бъдат подвеждащи. Вслушвайте се само в най-хладнокръвните от тях. Вие си имате достатъчно емоции.

1 2 3

Подобни статии

Top