Седмичен хороскоп за 20-26 ноември

хороскоп

Все по-нужно е да оставаме насаме със себе си

ОВЕН

Тази седмица в двойката може да възникнат сериозни въпроси за решаване относно бъдещето ви. Празниците изкарват на преден план всичко, свързано със семейството и не се учудвайте на повишените желания на половинката ви в тази насока. Ако вие сте на същото мнение – няма от какво да се опасявате. Ако мислите да изчакате, знайте, че това няма да продължи вечно и от вас все по-често ще се изискват отговори на съответните въпроси.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица, дълго чакана придобивка може да се отложи. Това е подходящ момент да се запитате дали не придавате прекалено голямо значение на материалните неща. Огледайте се около себе си и се попитайте от какво действително имате нужда. Не лоша идея ще бъде да направите тазгодишните подаръци за близките си със собствените си ръце. В общи линии сега е време, в което да обърнете повече внимание на духовното. В личен план някои от приятелствата ви може да не издържат теста, но не бива да съжалявате за това.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица на проверка ще бъде подложена толератността на общуването ви. Някой ще ви сподели тайна и е добре, колкото и да е голямо изкушението, да не се подавате да го разказвате дори на човек, който не познава първия. Не забравяйте, че никога не се знае кой кого може да срещне или какво може да разкаже на друг човек. В здравословно отношение не подценявайте захлаждането. Нека грижата за това да ви е топло бъде над тази за външния ви вид.

РАК

С компромиси се постигат много неща, но понякога заради тях остават малко от същността си. В търсене на сигурност може да загубите връзка с основните си желания. Понякога се налага да рискуваме, за да постигнем щастието си. Ако по-важно ви е да се чувствате спокойно ще трябва да направите някои жертви за себе си. Бъдете готови обаче да почувствате известна липса след време. Сега е добре за помислите и да претеглите на кое държите повече и с кое бихте могли или не да живеете в бъдеще.

1 2 3

Подобни статии

Top