Седмичен хороскоп за 22-28 януари

хороскоп

ОВЕН

Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и дисциплина в служебно отношение. В личен план няма да са ви излишни и такива качества, като издръжливост и търпение през настъпващата седмица. Не изисквайте прекалено много от околните. За вас ще е най-добре за имате максимален достъп до природата. Пътуванията ще ви обогатят и ще ви помогнат да намалите тежестта на въпросите, които ви мъчат и да намерите най-доброто им решение. Истината ще бъде най-верният ви помощник. Очаква ви подем, както в духовно, така и във физическо отношение. Има хора, които пренебрегвате дълго време, а те са направили много за вас. Намерете време да им се обадите и да засвидетелствате уважението си. В петък не се изкушавайте от предложение за лесна печалба. През уикенда може да ви се наложи да наваксвате с работа или учене. Ако и поканят на разходка вземете книгата със себе си.

ТЕЛЕЦ

Това, в което трябва да внимавате и тази седмица, особено в първите дни – понеделник и вторник са преговорите и сключването на договори за недвижимо имущество. Може да бъдете потърсени за ваши стари дългове. Най-добре се разплатете. Сряда е подходящ ден за насрочването на романтична среща. Успех очаква онези от вас, които се занимават с творчество. Талантът ви ще бъде забелязан и оценен от важни хора. Очаква ви покана за присъединяване в екип или клуб, където ще може да развивате дейността си и да работите за популяризирането ú. Каквото започнете сега ще даде положителен резултат, дори повече от колкото сте си представяли. Ще имате подкрепата на любимия ви човек, но не забравяйте да му отделите полагащото му се време и грижи, които той е дал за вас.

БЛИЗНАЦИ

Началото на седмицата е подходящо време за уреждането на конфликти в личните отношения. Ще излезете победител от ситуацията, но ще се наложи да направите компромиси и от своя страна. В сряда няма да сте много благоразположени към другите, дори да полагате усилия, ще ви личи, че не сте в настроение. За това не планирайте срещи за този ден. Петък ще е най-успешният ви ден особено за въпроси, свързани с пътуване в чужбина и повишаване на доходите ви. През почивните дни ще усетите лекотата от отхвърлените задачи. Не бързайте с поставянето на нови цели. Опитайте се да не мислите за нищо и не се заемайте с ремонти или други поглъщащи време и средства дейности.

1 2 3 4

Подобни статии

Top