Седмичен хороскоп за 25 юни – 1 юли

Хороскоп за 25 май

ОВЕН

През тази седмица ще имате грандиозни планове и размахът на идеите ви ще е достоен за възхищение. Главната ви задача ще бъде да се предпазите от кашата на хаоса, който може да настъпи, ако започнете да действате без ясен план. Начертайте стъпките си и пресметнете всичко необходимо за всяка една от тях. Щом приключите с това може да продължите напред. В личен план е време на привиден застой, който обаче създава базата на една хармонична връзка, така че не пришпорвайте нещата.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица е много важно да запазите спокойствие. Още в понеделник в работата ще възникне изненадваща ситуация, която ще наложи промяна в плановете. Паниката няма да ви помогне в никакъв случай. Разпределете задачите разумно и се опитайте да се справите с наличностите. Напрежението може да рефлектира и върху личните ви отношения, така че бъдете умерени и там, за да не предизвикате ненужни конфликти.

БЛИЗНАЦИ

Това е седмица, в която ще започне нов период в живота ви. Може да се наложи да жертвате от личното си време и дори от почивката ви, но няма да е разумно да прекъсвате процеса на вдъхновение, в който се намирате. Не очаквайте прилив на кураж от външни фактори и разчитайте само на собствената си вяра, за да усъвършенствате способностите си. Нека моментите ви на почивка бъдат сред природата и на тихо място.

1 2 3 4

Подобни статии

Top