Седмичен хороскоп за 28 май-3 юни

хороскоп

ОВЕН

Това е седмица, в която да се огледате в очите на другите. Говорете по-малко и се вслушвайте в думите на близките ви. От тях може да видите знак, който да ви подскаже, че грешите някъде. Нищо не е фатално и много лесно може да преодолеете моментната си слабост. През почивните дни отидете на място, където може да се насладите на ромона на вода.

ТЕЛЕЦ

Това е седмица за преборване със страховете ви. Представяйте си ситуациите, от които най-много ви е страх и се помъчете да превидите най-успешните си ходове. Много вероятно е да осъзнаете, че всъщност няма от какво да ви е страх. В петък не прекалявайте с обещанията и не поемайте извънредна работа. В противен случай рискувате да прекарате почивните дни в офиса или пред компютъра у дома. В здравословно отношение пазете гърлото си.

БЛИЗНАЦИ

Това е седмица, в която рискувате да приемете погрешно дадена информация. Ако ви предстои сделка непременно се посъветвайте с по-опитен човек, който е работил в същата сфера. В семейството може да пропуснете важен знак за промяна в ситуацията, която да се отрази и на отношенията ви. Ако имате и най-малкото съмнение за нещо попитайте партньора си дали има да ви казва нещо и го изслушайте внимателно.

1 2 3 4

Подобни статии

Top