Седмичен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември

Овен 21 март – 20 април

В неделя връщаме времето, поставяме нещата така, както са си били. Постарайте се да не започвате нищо ново в събота до обед. Приемайте предложения, но не давайте окончателен отговор на поставените въпроси. Близо сте до важен източник на сила. Медитирайте вечерта над семейната карма, съобразете се с някои нужди и искания на близките. Добре е в неделя да се сложи крайъгълен камък на нова връзка. Чудесен ден за брак и годежи, за обвързване и среща на две сродни души. В понеделник може да изкачите и поредния връх в кариерата. Някой ще дочака повишение, а друг ще започне самостоятелен бизнес.

От обед до вторник на обед се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Помогнете на близък и приятел да се изправи и стабилизира. Хелоуин е, зарадвайте децата, помогнете с преобразяването и костюмите. 31-ви е и ден на неочаквано вдъхновение, което може да ви уреди в бъдеще с доходна дейност и търговска инициатива. 1-ви е ден, свързан с колелото. Тенденцията е един да слиза, а друг да се изкачва по стълбата на успеха. Преди обед не взимайте окончателни решения, тече тенденция към обсебване. След това до 3-ти на обед Луната ще се движи във вашия знак, ще помага при пътувания, промени и преустрояване в нови редици. Пълнолунието на 2-ри ще ви зареди с късмет и емоция. На 3-ти се съобразявате само със себе си.

Телец 21 април – 20 май

Тежък уикенд с проблеми при пътувания и в отношенията с партньори. Насочете всички сили към благоустройството на дома и офиса. Не тръгвайте рано на път в събота. Постарайте се да приключите с ремонтите и да създадете нужните удобства на близките и децата. Край на лятното часово време. Неделният ден сменя приоритетите и изискванията. Напаснете се на обстановката, а не се опитвайте да променяте нещата. 30-и е най-мощният ден в месеца. Пасивността е нежелателна, търсете нови пазарни ниши. Ще ви хрумнат чудесни идеи, а и нечие предложение ще ви зарадва.

На 31-ви преди да претендирате, дайте повече от себе си и направете така, че да улесните съвместната работа. Този Хелоуин е чудесен за занимания с благотворителност. Помогнете с каквото можете, направете костюми не само за своите деца и сложете в тях паричка или лакомство. Вечерта преобръща колелото на съдбата и на 1-ви може да излезете с едни гърди напред в професионалната надпревара. В края на работното време на 1-ви свикайте събрание или съберете състава, с който работите. Направете връзка с клиенти и доставчици. На 2-ри синхронизирайте общата работа и така всеки ще спечели. На 3-ти апетитите са огромни. Луната навлиза във вашия знак. Съдбата ще работи повече за вашите амбиции и апетити. Вечерта спокойно може да се реши всеки проблем.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top