Седмичен хороскоп за 5 – 11 ноември

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, вероятно през тази седмица ще стартирате едно ново начинание или важен за вас план, който добре сте обмислили във времето досега. Това ще бъде една благоприятна седмица за съдебни и юридически дела. Мнозина ще използват тази седмица за важен разговор свързан с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. През тази седмица ще ви изненадат действията на човек, който е от кръга ви приятели. Те вероятно ще имат връзка с неговия или с нейния личен живот, и като цяло ще изглеждат странни или необясними. Може да очаквате всякакви изненади от приятели, които са родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Новите познанства, които ще създадете през тази седмица ще се случват на неочаквани места.

В любовния ви живот обаче може да възникне неприятно противопоставяне, съмнение или подозрение в действията и думите на вашия партньор. През тази седмица избягвайте да обръщате внимание или да се задълбочавате клюки или коментари които засягат вашият любовен живот. Седмицата вещае  неприятна новина свързана с раздяла или загуба в живота на жена, която най-вероятно е родена под знака на Козирог, Телец или Дева.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, очакванията ви за тази седмица ще бъдат толкова високи, че ще сте склонни да се дразните или реагирате прибързано на всяко събитие, което не отговаря на вашите очаквания. Това определено ще бъде погрешно от ваша страна, тъй като това ще бъде една специална седмица за вас. Не пропилявайте шанса или късмета, който ви е даден за тази седмица, с вашите прибързани реакции.  На работното си място ще следите събития свързани с млада жена, които ще имат някакво отношение към вашата собствена работа. Седмицата в много отношения ще бъде благоприятна за семейните ви дела, особено ако сте в процес на разрешаване на неприятности или проблеми, които засягат домът ви или близки роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за сключване на брак, въпреки че поради по-голямото напрежение може да възникнат леки затруднения. Ако ви предстои да пътувате тази седмица, Преди всичко, бъдете внимателни с парите или с банковите документи, които носите в себе си. Ако имате очаквания да получите пари от друго населено място, то вероятността това да се случи тази седмица, не е голяма. Тази седмица ще бъде благоприятна в професионален план за младите жени Телец, тъй като ще успеят да постигнат благоприятен завършек на един проект или задача. 

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top