Седмичен хороскоп за 9-15 октомври

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН

Новата седмица започва с някои препятствия, но те ще бъдат напълно преодолими. Желанието ви за работа няма да е особено силно. Иска ви се да имате още почивни дни, а истината е, че ви измъчва съвестта, поради несвършена работа. Това може да доведе до проблеми в отношенията с колегите, тъй като работния ритъм напредва и задачите се трупат. Напрежението ще ескалира и у дома, но не забравяйте, че близките ви нямат вина за вашите проблеми. В сряда бъдете особено внимателни в отношението си към тях, тъй като тогава може да възникне неприятен конфликт, поради вашето непостоянство и желание за повече свобода. Следващите дни ще бъдат спокойни и ще имате възможността да изгладите грешките.

ТЕЛЕЦ

Студеното време няма да успее да провали плановете и устрема, които имате за предстоящите седем дни. Още в първия ден на периода ще имате блестяща идея, която ще остави далече зад вас конкуренцията. Най-важното е да не обръщайте внимание на скептичното мнение на онези, с които я споделите. Фантазията ви ще е развихрена до крайна степен. В личния живот това може да ви попречи затова в тази област се придържайте към здравия разум, не давайте повод за конфликти. Периодът предполага рисково сексуално поведение, което може да бъде опасно за вас. В неделя сдържайте емоциите си, тъй като точно тогава може да „изригнете“ неблагоразумно.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ще имате възможността да наваксате с пропуснатото от миналите дни. Няма за кога да отлагате. Във вторник не се страхувайте от промени, дори когато са свързани с приключването на нещо. Това означава само нови възможности. Истината е, че ще имате и много нови ангажименти през новата седмица. Те обаче ще ви подействат положително, като ви заредят с повече енергия и вдъхновение. Хладнокръвието ви няма да позволи да се спрете дори и за миг. Ако искате да прекарате един романтичен ден с половинката изберете за тази цел неделя.

РАК

Очаква ви една много наситена с общуване седмица. Във вторник и сряда ще научите неочаквана информация, която е свързана с ваше пътуване, образованието ви или ваши партньори зад граница. Ако сте спазвали правилата всичко ще мине без загуби за вас. В това отношение съдбата ще ви помогне с повече късмет. Четвъртък не е подходящ ден за изясняване на отношенията с любимия човек. Петък ще е истинска поредица от събития. Енергията ви ще е за двама, тъй като ще искате да съчетаете рутинната си работа с реализирането на внезапно хрумнала ви идея. Изненадващо настъпило събитие може да попречи на плановете ви, но това не бива да ви натъжава, реванш със сигурност ще има.

1 2 3

Подобни статии

Top