Седмичен хороскоп за периода 15- 21 октомври

хороскоп

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви създаде притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти свързани с мъж. Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа. Вероятно конкретни събития тази седмица ще ви накарат да вземете решение за бъдещето на подобни отношения или необходимостта от някакви корекции в тях. През седмицата ще ви зарадва новина от страна на жена или подарък (придобивка), която ще получите чрез нея. Тази седмица като цяло ще си има своите уникални моменти, в които ще имате повод за радост и усмивка, особено когато намерите разрешение на свой стар или сериозен проблем. Позитивно или подкрепящо влияние ще получите от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Жените над 35 години ще имат възможност да направят важна покупка за дома си или друг вид промяна за домашния комфорт. Мъжете над 35 годишна възраст да бъдат внимателни във всичко свързано с пари и при нужда да търсят професионален съвет.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ви предстои да направите повече разходи за дете или ще имате други финансови ангажименти с по-млади от вас хора.Бъдете внимателни с пари или с финансови документи, за да не допуснете тяхната загуба поради разсеяност.Интересно или емоционално развитие ще имат ваши приятелски отношения.
Предстои ви да се срещнете или съберете с нови или със стари приятели, като за това в повечето случаи ще имате специални поводи. Новите познанства през тази седмица ще имат важно значение за вас и ще продължат за в бъдеще. Желанието ви на всяка цена да реализирате едно ваше желание през тази седмица, може да ви постави в конфликтна ситуация, с хора които ще ви се противопоставят. Наложете контрол върху емоциите и думите си, тъй като това няма да бъде дребен битов спор. Мнозина от вас ще потърсят начин за един откровен разговор с момиче или с млада жена относно нейния любовен живот. Вероятно ще имате информация за неискреност в тези отношения или друг вид нелоялност, за които няма да можете да говорите директно.
Ще се опитате тактично да предупредите за бъдещи проблеми или разочарования.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top