Седмичен хороскоп за периода 3 – 9 септември

хороскоп

Овен

Характеристиката на периода ще се определя от няколко важни събития. Здравето на близък ще създаде грижи и ще се наложи да съдействате. Намесата ви ще е ефективна и ситуацията скоро ще е под контрол. Следващата „гореща точка“ ще са децата ви. Заниманията с тях ще отнемат доста време, но е крайно нежелателно да ги отлагате или пренебрегвате.
И накрая, но не на последно място, са отношенията с любимия човек. Възможно е да преминат през леко сътресение, а вие да не можете да си обясните причините. Правилната тактика е да обсъдите въпроса „на четири очи“ вместо да обсъждате с приятелите си и да се опитвате да прилагате опита им.

Телец

Създайте списък на задачите си, преценете за коя колко време ви трябва и кои трябва да бъдат изключени от списъка. През тази седмица е желателно да използвате времето си пълноценно и да елиминирате незначителните и маловажни занимания. Много зависи от това как ще се справите. Сега поставяте основите на резултати, които ще получавате в един доста по-дълъг период от време.
Не стигайте до крайности и се опитайте да блокирате конфликтите още в зародиш. Не са изключени затруднения, свързани с автомобила ви или друго оборудване. Не давайте пари назаем на съседи, ще ви завлекат.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Един коментар

Top