Седмица на Вдъхновението оцветява Пловдив през ноември

Фестивалът се провежда за втора поредна година

За втора поредна година през месец ноември Пловдив посреща цветния фестивал Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration. Мащабното събитие ще се състои между 19 и 25 ноември в сградата на най-модерния събитиен център в сърцето на града под тепетата – Пловдивски Културен Институт.

„Тазгодишното издание на фестивала Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2018 носи ярки послания, с които да излезем от рутината на ежедневието, да провокираме себе си, опитвайки нещо ново, да предизвикаме живота, който да ни поднесе различни емоции“ – каза идеологът на фестивала и директор на Пловдивски Културен Институт, Марияна Стракова.

Наситена програма от разнообразни лекции, практики и забавни класове очакват малки и големи през цялата седмица.

От 19-ти до 23-ти ноември (понеделник-петък) всички нови посетители на Пловдивски Културен Институт ще имат възможност да се включат в разнообразни класове с ВХОД СВОБОДЕН и да опитат от различните редовни занимания на Пловдивски Културен Институт.

„Човек трябва да е готов да експериментира, да не си поставя граници и да е готов да се провокира. Именно затова заложихме на богата палитра от танцувални класове, йога, зумба, гимнастика, пилатес и бойни изкуства, които всеки наш нов посетител може да опита. Ако сте по-динамични  ежедневието си, можете да избирате измежду нашите релакс класове, ако пък водите по-заседнал начин на живот – провокирайте се с по-динамичен клас“, съветва Марияна Стракова.

Кулминацията на Седмицата, ще се състои в дните 24 и 25 ноември (събота и неделя), когато  Пловдивски Културен Институт ще прелива от вдъхновяващи лекции и практики за малки и големи.

Входът за деца до 12 години е безплатен.

Подобни статии

Top