Седмицата носи силни емоционални преживявания, вижте за коя зодия – хороскоп за 10 -16 юни

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате специален ангажимент свързан с роднина или важно събитие в нейния/неговия живот: рожден ден, имен ден, юбилей и други.Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.Седмицата вещае много положителни емоции и преживявания свързани с дете и въобще с млади хора.
Възможни са разходи свързани с бъдещото развитие или образование на дете или ще имате финансови ангажименти заради дете.През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с хора, които не живеят заедно с вас в един дом, тъй като техните действия спрямо вас ще са непредсказуеми.Любовният ви живот ще зависи от емоционалната ви стабилност и умението ви да се справяте с неочакваните предизвикателства, които ще възникнат през тези седем дни.В отношенията си с любимия човек може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти. Всичко ще зависи от стремежа ви да реализирате единствено своите желания и очаквания.Жените Овен ще се наложи да се вслушат в съветите на жена, независимо че те са противоположни на собствените ви желания.Мъжете ще преминат през една критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, развитието на бизнес планове или финансови споразумения и др.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с необходимостта да оформите, получите или изпратите един финансов документ.През тези седем дни могат да възникнат неочаквани възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител) особено ако сте в търсене на такива.Едно конкретно събитие свързано с разход на пари може да изиска от вас важно решение или действие в рамките на тази седмица.През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място.Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване през това лято, гостуване, работа и др. Загубите или неприятностите ще бъдат с цел да ви дадат нужни житейски уроци, да ви покажат ваши грешки или да отстранят от живота ви ненужни неща и хора. През тази седмица ще бъде важно вие самите да откривате замисъла на подобни събития, защото те не са във ваша вреда, а напротив!Една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика стрес или паника. Това може да има връзка с грешка или злонамерени действия от страна на колеги, клиенти и др. В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които видимо са много амбициозни и безскрупулни. Жените ще бъдат озадачени от възникването или развитието на някои събития през седмицата.Мъжете трудно ще постигнат осезаеми успехи, но по-важното сега ще бъде да се предпазите от загуби.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top