Секс хороскоп за юни

ОВЕН

Първата половина на месеца попада под влиянието на Венера, планетата на любовта и парите. Така че, ако възнамерявате да се отдадете на половинката си и да отидете заедно на някое обезлюдено и красиво място, сега му е времето. Към средата на месеца ще имате нужда от повече светски събития, така че спокойно може да предложите на партньора си да ви заведе на танци, кино или да се насладите на екзотична вечеря в стилен ресторант под звуците на хубава и романтична музика. Нова интимна връзка обещават звездите за самотните Овни.

ТЕЛЕЦ

Ново начало и нови приятели и запознанства очакват Телците. Някой със сигурност копнее да ви види. Има голям шанс да се запознаете с нови хора този месец, както и да завържете изключително сърдечни и истински приятелства. Ще почувствате желание да бъдете самостоятелни и независими. Ще преживеете лек конфликт в интимния си живот, но той няма да се отрази пагубно на взаимоотношенията с вашия партньор.

БЛИЗНАЦИ

През месец юни ще бъдете обсебени от желанието да промените нещо в сексуалния си живот. Ще бъдете готови дори и за нови експерименти. Приключенският дух ще ви направлява. Ако сте сингъл, втората половина на юни ще ви донесе шанс за интимна връзка. Ще се почувствате изпълнени със сексуална енергия и самочувствие. Няма да има представител на противоположния пол, който да остане безразличен към вашия чар и харизма.

1 2 3 4

Подобни статии

Top