Семейна драма в пловдивско село завърши със счупена челюст в болницата

Заради една жена…

Жена и бившият й мъж се скарали заради децата им в пловдивското село Пъдарско. Скандалът стигнал до бой между бившия и настоящия мъж на жената и единия пребил другия, съобщиха от прокуратурата в Пловдив. Магистратите са внесли обвинителен акт срещу новия партньор на жената, който пратил съперника си в болница със счупена челюст.

26-годишният мъж с инициали О.А. е обвинен за нанасяне на средна телесна повреда.

Семейната драма се разиграла на 29 юли 2018 година в Пъдарско. Преди това, в продължение на пет години 33-годишният Г.А. живял на съпружески начала с жена си С.А. Те имали две деца. По-късно отношенията им се влошили и тя заминала да живее при свои близки в Германия. Там се запознала с О.А., с когото заживели заедно.

Впоследствие бившият й мъж също заминал за Германия. През юли 2018 г. жената, децата и новият й партньор се върнали от чужбина за няколко седмици и отседнали в къща в с. Пъдарско. Бившият също се прибрал от Германия.

На 29.07.2018 г. той отишъл в селото, за да види децата си. Жената му казала, че ги няма, но се оказало, че те са в къщата. Той упрекнал бившата си половинка, че го е излъгала и двамата се скарали. В спора се намесил и новият партньор на жената. Двамата съперници излезли на улицата и се сбили. Бившият нападнал първи и ударил с дървен сап по ръката опонента си О.А., който пък му отвърнал, като му забил два юмрука в челюстта. От ударите Г.А. паднал на земята, но съперникът му продължил да го налага с юмруци.

Свидетели се опитали да ги разтърват двамата мъже, но не успели.  В това време на пътя излязла и С.А., която успяла да издърпа новия си мъж и го завела в близката евангелистка църква. Бившият й пък бил откаран в болница, където лекарите установили, че от нанесения побой е получил фрактура на челюстта  и охлузвания по главата.

По делото са разпитани свидетели, изготвени експертизи и др.  Предстои да бъде насрочено заседание по делото.

Top